Qui som?

Benvinguts a la Fundació Hospital de Sant Pere, una residència per a persones grans i persones dependents, situada a la població de Vilassar de Dalt, en una zona agradable i tranquil·la de la comarca del Maresme. La nostra atenció s’adreça a la prestació de serveis integrals a la tercera edat, basant-nos en una atenció individualitzada per a cada resident.

La Fundació Privada Hospital de Sant Pere és una entitat sense ànim de lucre, els orígens de la qual es remunten a l’any 1728. La Fundació la conforma un copatronat entre la Parròquia i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, que nomenen la direcció i la gerència del centre, una concepció de la institució, que – amb lleugers canvis- s’ha mantingut al llarg dels anys, des de fa gairebé tres segles.

A la Fundació Hospital de Sant Pere, els residents i les seves famílies hi trobaran un ambient proper i relaxat, amb un equip interdicisplinar de professionals de primer nivell  (gerontologia, medicina, fisioteràpia, psicologia…) per tenir cura i fer companyia a les persones grans i/o dependents.

 

 

fhsantpere0001

-->